wpa83a5311.png
wp082f54bc.png

Het grootste assortiment van onze dieren bestaat natuurlijk uit gifkikkers.

 

Al zo’n 20 jaar houden wij ons bezig met de gifkikkerhobby. Zoals bij  velen begon het met een klein bakje met wat Dendrobates leucomelas en wat anolissen. Hier kwamen al gauw een aantal bakken bij en het gifkikkervirus was toegeslagen.... De hobby is inmiddels aardig uit de hand gelopen en in 1995 zijn wij Terrafauna gestart.

 

In onze hobby / verkoopruimte bevinden zich onze eigen kweekgroepen met

gifkikkers.  Dit zijn ongeveer 50 paludariums met zo’n 40 verschillende soorten gifkikkers. Zowel de kleinere soorten zoals de Ranitomeya’s  als ook de grotere soorten als Dendrobates tinctoriussen en Phyllobates terribilis behoren tot onze collectie.

 

De gifkikkers voor de verkoop zijn voor het grootste deel afkomstig uit onze

eigen nakweek. Het aanbod is meestal tussen de 15 en 20 verschillende soorten.

Op de  lijst kikkers wordt de voorraad kikkers voor de verkoop

weergegeven. Deze lijst wordt regelmatig aangepast .

Klik hier  voor de lijst kikkers......

 

 

Hiernaast hebben wij een klein assortiment hagedissen. De meeste hagedissen die wij hebben zijn goed te combineren met gifkikkers. Dit zijn over het algemeen de kleinere soorten hagedissen zoals  daggecko’s en anolissen. Dit kan zowel import als nakweek zijn. Op de lijst hagedissen wordt de   voorraad hagedissen voor de verkoop weergegeven.

Klik hier  voor de lijst hagedissen.....

 

Iedere dinsdag en woensdag  verse aanvoer  van voedseldieren zoals krekels, sprinkhanen , insektenlarven, div. wormen en nog meer......

Grote en kleine fruitvliegen ( evt. in verschillende stadia ), springstaarten, erwtenluis en ander  voedsel  voor gifkikkers is uiteraard ook te verkrijgen.

Klik hier om naar de pagina  voedseldieren te gaan.....

wpdcf1a8c0_0f.jpg